Брокколи буюу цэцэгт байцааг хэрэглэхдээ сайтар угаах хэрэгтэй
Хүний эрүүл мэндэд хүнсний ногоо ач холбогдолтой хэдий ч эрүүл ахуйн шаардлага хангасан бүтээгдэхүүн хэрэглэх нь хамгийн чухал билээ.
Бидний сайн мэдэх брокколи буюу цэцэгт байцаа нь эрүүл мэндийн ач холбогдолтой хүнсний үнэт таримал боловч хоол хүнсэнд хэрэглэхдээ мөчир бүрээр салгаж содтой усанд сойж цэвэр усаар зайлах хэрэгтэй. тиймээс энэ ногоог шинэ байдлаар жигнэж цөөн хором буцалсан усанд байлгаад идэх нь зүйтэй.
Хүнсний ногоо тариалагчид брокколид пестицид шүрших нь бараг үгүй тул шинэ хураасан брокколиний шигүү мөчрийн завсраар хортоны авгалдай хүүхэлдэй шигдсэн байдаг.
Тиймээс та бүхэн ч энэ сануулгыг анхаараад авах хэрэгтэй болов уу.